​✓

God rådgivning og grundig planlægning

​✓

Tæt kundekontakt og personlig service

​✓

Medlem af Byg Garanti og har mange års erfaring

Omfugning af fliser og murværk udføres med stor erfaring

Trænger dine fliser eller dit murværk til en omfugning? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Murerfirma Ivan Sørensen har vi mange års erfaring med fugning af både fliser, mur og facade for private og erhverv i blandt andet Aarhus, Randers, Hobro og omegn.

Vi løser mange forskellige fugeopgaver

Vores dygtige fugemand kan løse mange forskellige fugeopgaver til fordelagtige priser. Vi kan blandt andet udskifte facadens gamle mørtelfuger, så de igen kommer til at fremstå nye og flotte, så de vil forbedre husets stand, og så de ikke mindst vil kunne øge husets værdi.

Vi kan også udskifte fugerne på badeværelset, og hvis fliserne skal skiftes, kan vi tilbyde en elastisk silikonefuge, der har den egenskab, at den kan forhindre vandet i at trænge ind i vægge og gulve. Dermed kan du være sikker på at få en tæt og holdbar løsning på dit badeværelse.

En silikonefuge kan hæfte godt på langt de fleste typer materialer, og den indeholder de såkaldte fungicider, der blandt andet beskytter mod skimmelsvamp. Det er dermed en rigtig god løsning særligt på badeværelser, når der er behov for omfugning eller ny fugning.

Samtidig kan den elastiske masse i hærdet tilstand strække sig helt op til 25 %, hvilket gør den særdeles velegnet til steder, hvor samlinger, vægge eller lignende kan sætte sig i løbet af årene.

Kontakt os og indhent en pris på din omfugning

Leder du efter et kompetent og erfarent fugefirma, som kan varetage indvendig eller udvendig fugning af dit hus, stå står vi til rådighed. Du kan med fordel ringe til os på telefon ​28 19 14 92 for at indhente et uforpligtende tilbud, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail murerfirmasorensen@gmail.com, hvis du foretrækker det.

Skriv til din murer

Har du spørgsmål til Murerfirma Ivan Sørensen, så er du velkommen til at skrive via kontaktformularen.

Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt