​✓

God rådgivning og grundig planlægning

​✓

Tæt kundekontakt og personlig service

​✓

Medlem af Byg Garanti og har mange års erfaring

Microcement på badeværelse giver et helt nyt look​

Drømmer du om et flot og moderne badeværelse, men har du ikke råd til en total modernisering? Så kan en løsning med microcement på badeværelse være en rigtig god mulighed.

Microcement er i løbet af årene blevet et utroligt populært valg på badeværelset. Det findes i mange forskellige farver og nuancer, så du kan gøre dit badeværelse helt unikt og eksklusivt med relativt få midler. Hos ​Murerfirma Ivan Sørensen tilbyder vi flotte og holdbare løsninger med microcement til badeværelse til konkurrencedygtige priser i blandt andet Randers, Hobro, Aarhus og andre omkringliggende områder.

Hvorfor vælge microcement på badeværelse?

Microcement i vådrum er et oplagt valg, fordi det nemt kan lægges oven på de eksisterende fliser, og samtidig har du mulighed for at vælge mellem en skridsikker eller glat overflade – eller en kombination. Påføring af microcement på gulv er ligeledes en oplagt løsning, hvis gulvet i forvejen trænger til en renovering. Gulvet vil herefter få en lang levetid og en meget høj slidstyrke, som er særligt nødvendig på badeværelset.

Derudover er den glatte overflade meget nem at gøre ren, hvilket både gør microcement i bruseniche og på resten af badeværelset eller i køkkenet til et oplagt valg.​

Hvad koster microcement?

Microcement er et billigt alternativ til en totalrenovering, og samtidig kan det ændre hele udtrykket af dit badeværelse eller det øvrige rum, hvor det bliver påført. Hvor meget det helt præcist koster afhænger dog af, hvor stort et areal det skal påføres på, og om du har nogle særlige ønsker og krav til opgaven.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du kunne tænke dig en specifik pris på lige netop din opgave, er du velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at få beregnet et uforpligtende tilbud. Du skal bare ringe på telefon ​28 19 14 92 eller skrive til vores e-mail murerfirmasorensen@gmail.com

Skriv til din murer

Har du spørgsmål til Murerfirma Ivan Sørensen, så er du velkommen til at skrive via kontaktformularen.

Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt