​✓

God rådgivning og grundig planlægning

​✓

Tæt kundekontakt og personlig service

​✓

Medlem af Byg Garanti og har mange års erfaring

Opsætning af fliser i badeværelset, køkkenet med mere

​Fliser er både praktiske og kan samtidig være utrolig smukke og stilfulde. 

Mange har fliser rundt om komfuret, fordi de er lette at rengøre, hvis det under madlavningen skulle sprøjte med olie eller lignende. Fliser er også, ofte anvendt rundt om brændeovne og naturligvis i badeværelset, fordi de forhindrer fugt i at trænge ind i væggene.

Kunne du overveje at få opsat fliser mellem Hobro og Aarhus?

Her hos Murerfirma Ivan Sørensen har vi tonsvis af erfaring med opsætning af fliser, klinker og mosaik, og vi kommer gerne forbi dig i Randers, Langå, Aarhus eller omegn - og hjælper dig med at pifte dit hjem op.

Vi klarer al (for)arbejdet ved opsætning af fliser

Er du for eksempel i gang med at renovere badev​ærelset, eller har du planer om at bygge et nyt badeværelse? Så er det os, du skal have fat i. Vi står dig bi gennem hele processen, fjerner gamle fliser, måler op, renser, pudser og klargør væggene – og så sætter vi naturligvis de nye fliser eller klinker op for dig.

Vi har masser af erfaring og stor ekspertise med blandt andet ombygning, opbygning og renovering af badeværelser, og vi er yderst kompetente indenfor opsætning af fliser.

​Vi tager ansvar for projektet, klarer al forarbejdet og leverer et gennemarbejdet resultat i topkvalitet. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dine idéer og så overlade resten til os.

Vi sætter dine fliser på badeværelset op

At sætte fliser op på et badeværelse er meget mere, end blot at sætte fliser fast på væggen. Et badeværelse skal være bygget til at kunne blive vådt, og det stiller derfor større krav til murerarbejdet. I vådrum, som badeværelset er, er det nødvendigt at lægge en vådrumsmembran, inden fliserne lægges.

Det er ikke blot en god idé, men et decideret påbud fra Statens Byggeforsknings Institut. Det er imidlertid ikke noget, du skal bekymre dig om, for det og meget mere er naturligvis al sammen noget, vi tager os af.'

Kontakt os for opsætning af fliser og få en pris

Kontakt os i dag for at høre mere om opsætning af fliser og få en pris. Du kan kontakte os på telefon 28 19 14 92 eller på e-mail murerfirmasorensen@gmail.com.​

Skriv til din murer

Har du spørgsmål til Murerfirma Ivan Sørensen, så er du velkommen til at skrive via kontaktformularen.

Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt