​✓

God rådgivning og grundig planlægning

​✓

Tæt kundekontakt og personlig service

​✓

Medlem af Byg Garanti og har mange års erfaring

Udskiftning af tag & andet tagarbejde

Hos Murerfirma Ivan Sørensen i Randers, har vi mange års erfaring inden for tagarbejde, hvilket blandt andet har gjort os til specialister inden for udskiftning af tag, tagrenovering og lægning af helt nyt tag.

Få repareret taget eller lagt nyt tag i Midtjylland

Vores virksomhed er beliggende i mellem Randers og Langå. Vi hjælper blandt andet kunder fra Hobro, Aarhus og andre omkringliggende områder. 

Vi hjælper med både små og store tagreparationer, lægning af nyt tag samt andet tagarbejde, såsom udskiftning af taget i forbindelse med en eventuel ombygning.

Tagarbejde kan føre til besparelser i længden

Taget er det vigtigste værn mod vejrliget, og der kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden.​ 

Det er ikke altid nødvendigt med en udskiftning af taget, men er ofte nok at renovere taget eller undertaget. Det er altid en god idé at få en kompetent fagmand til at undersøge utætheder i dit tag.

Nyt tag eller tagrenovering?

Vores kendskab til moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større renovering eller et helt nyt tag i forbindelse med nybyggeri eller tilbygninger.

Hør om priser og regler for udskiftning af tag

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få udført professionelt tagarbejde, eller skal du have foretaget udskiftning af dit tag på huset eller i din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Ring til os på telefon 28 19 14 92 eller skriv til vores e-mail og fortæl om dit projekt.​​

Du er også meget velkommen til at kontakte os, for at høre mere om generelle priser på udskiftning af tag eller lægning af helt nyt tag. Vi kan desuden også hjælpe dig med at kortlægge regler for udskiftning af tag.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit (snart) nye tag!

Skriv til din murer

Har du spørgsmål til Murerfirma Ivan Sørensen, så er du velkommen til at skrive via kontaktformularen.

Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt