​✓

God rådgivning og grundig planlægning

​✓

Tæt kundekontakt og personlig service

​✓

Medlem af Byg Garanti og har mange års erfaring

Renovering af badeværelse laves med stor erfaring

​Er dit badeværelse også af ældre dato? Så kan det være, at du efterhånden trænger til et nyt badeværelse - eller blot en renovering af det eksisterende.

Vi har stor erfaring inden for opbygning og renovering af badeværelser, og vi vil hellere end gerne stå til rådighed for dig og gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed.

Som dit foretrukne murerfirma i Midtjylland, tilbyder vores assistance og ekspertise til folk i og omkring Randers, Hobro, Langå og Aarhus, og vi glæder os til at blive inkluderet i dine planer og idéer.​

Vi lytter til dit ønske for renovering af badeværelse

Vi er her for dig, og vores opgave er at hjælpe dig med at realisere dine boligplaner. Det er vores job at lytte til dig og dine ønsker, så vi kan inkorporere dine individuelle ideer i projektet, uanset om det er i forbindelse med renovering, ombygning eller måske endda en tilbygning i form af gæstehus eller et anneks.

Med en blanding af dine drømme og vores erfaring samt ekspertise kan vi sammen skabe et unikt badeværelse, der passer til din smag, dine behov og dine forventninger. Vi gør en dyd ud af at være din samarbejdspartner, og vi går op i en effektiv kommunikation, så vi sikrer, at alle parter hele tiden er på samme spor.​

Den bedste renovering til den bedste pris

Går du med planer og ideer til en renovering af dit badeværelse, skal du til hver en tid være velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores services, og hvad vi kan gøre for dig. I forbindelse med badeværelsesrenovering, kan vi eksempelvis tilbyde dig opsætning af fliser og klinker, eller opmuring af brusekabiner.

Vi giver gerne et godt tilbud, som er fuldstændig uforpligtende. Vi er dog sikre på, at når du sammenligner os med andre, vil du finde ud af, at vi kan give den bedste pris uden at gå på kompromis med vores professionelle og grundige håndværk.

Vi sætter en ære i vores samarbejde, og det er lige så vigtigt for os, som det er for dig. Vi vil have glade kunder hver gang, og derfor smutter vi ikke før, at vi begge er yderst tilfredse med resultatet. Vi er perfektionister, og vi går op i selv de mindste detaljer. 

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os og hør mere om renovering af badeværelse, hvis du vil have den bedste løsning til den bedste pris. Du kan kontakte os på telefon 28 19 14 92 eller på e-mail murerfirmasorensen@gmail.com.

Skriv til din murer

Har du spørgsmål til Murerfirma Ivan Sørensen, så er du velkommen til at skrive via kontaktformularen.

Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt