​✓

God rådgivning og grundig planlægning

​✓

Tæt kundekontakt og personlig service

​✓

Medlem af Byg Garanti og har mange års erfaring

Få et nyt badeværelse af professionelle

Har du planer om at bygge et nyt badeværelse, eller trænger det gamle efterhånden til en badeværelsesrenovering? Så er vi klar til at hjælpe.

Vi er et professionelt og grundigt murerfirma, der har masser af erfaring med at renovere og bygge badeværelser. Vi kører rundt til kunder i Randers, Hobro, Aarhus og omegn, og vi tager gerne et smut forbi dig.​

Skal du blot have foretaget fliseopsætning, kan vi gøre dette med stor professionalisme. Skal vi varetage hele arbejdet med opbygning af badeværelse eller måske skal du have lavet badeværelse i forbindelse med en ombygning? Vi hjælper dig uanset hvad!

Nyt badeværelse - fra planlægning til rengøring

For mange mennesker kan det virke som noget af en mundfuld at skulle lave nyt badeværelse, og det er da også et opfattende projekt. Men fortvivl ej. Med vores erfaring og ekspertise vil vi være der for dig - vejlede og guide dig fra start til slut.​

Vi lytter til dine ønsker og forventninger, taler med dig om mulige løsninger, og så står vi naturligvis for alt det praktiske arbejde.​

Vi fører dine drømme ud i livet, mens du blot skal koncentrere dig om dine almindelige, daglige gøremål. Vi tager dit projekt på vores skuldre, og målet er at skabe jeres drømmebadeværelse.

Når det endelige resultat er på plads, vil du og din familie stå med et strålende nyt badeværelse, der er skabt for jer – og kun jer.

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt vores murerfirma nu og få en uforpligtende snak, samt et godt tilbud på et nyt badeværelse. Husk, at vi er her for at hjælpe. Vi er beliggende mellem Langå og Randers.

Du kan kontakte os på telefon 28 19 14 92 eller på mail murerfirmasorensen@gmail.com​. Vi glæder os til at hjælpe dig!​

Skriv til din murer

Har du spørgsmål til Murerfirma Ivan Sørensen, så er du velkommen til at skrive via kontaktformularen.

Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt